Ronaldo gör som Zlatan – visar nya dröm-Ferrarin

Nu hänger Cristiano Ronaldo på Zlatan Ibrahimovic. Ronaldo har precis fått sin nya Ferrari Purosangue och visar upp bilen för 617 miljoner följare. 

Cristiano Ronaldo har en bilsamling som slår det mesta och bilarna är värda ungefär en kvarts miljard. Det fins allt från Bugatti Chiron, Ferrari, Lamborghini till McLaren. Det händer då och då att Ronaldo får en Rolls-Royce i present av sin flickvän Georgina Rodriguez. Nu har i alla fall Ronaldo själv köpt en ny Ferrari. 

Valet föll på en Ferrari Purosangue, en likadan super-SUV som Zlatan gav sig själv i födelsedagspresent. Zlatan visade upp sin bil på en shoppingtur häromdagen, Ronaldo valde att visa den på Instagram för sina 617 miljoner följare. Zlatan valde en mörkt vinröd Purosangue, Ronaldos bil går dock i den blåa färgen Blu Scozia. 

Prislappen på sju miljoner kronor är inget som helst problem för Ronaldo som har en årslön på 2,3 miljarder kronor för att spela i Al Nassr i saudiska ligan. Ferrari Purosangue har en V12-motor på 6,5 liter och 720 hästkrafter, toppfarten är 311 km/h.
LÄS MER: