Nicole Kidman vägrar Lamborghini – kör Subaru

Nicole Kidman vägrar köra sin nya Lamborghini. Istället åker hon hellre tryggt och anonymt med sin vita Subaru.
– För mig spelar det ingen roll vilken bil jag åker med, sa hon till Victoria Beckham under en inspelning med australiska Vogue.

Nicole Kidman, 57, fick en ny Lamborghini Urus av sin make, countrysjtärnan Keith Urban. Han hoppades att kärleksgåvan skulle väcka samma motorpassion i henne som hos honom själv. Men hoppet rann ut i sanden när hans berömda hustru nobbade den italienska sportbilen. Istället vill hon köra vidare med sin bekväma Subaru.
– Min man är en bilmänniska, det är inte jag. För mig spelar det ingen roll vilken bil jag åker med, sa hon.

Keith Urban är nästan lika känd för sitt motorintresse som sina lantliga slagdängor. Australiensaren syns ofta på bild med ett nytt vrålåk. Men det intresset får han att behålla för sig själv.
– Han är en enkel grabb från Queensland som byggt upp sin karriär, han älskar snabba bilar.

Lamborghini Urus är deras SUV med en fyraliters V8-motor. Den är alldeles för uppseendeväckande för Nicole Kidman. Hon och Keith Urban har varit ett par i snart 20 år, tillsammans har de två barn. Kidman var tidigare gift med Tom Cruise, de har också barn tillsammans. Men sedan Nicole Kidman lämnade Scientologikyrkan har hon tappat kontakten med sina äldre barn.

Men hon har i alla fall en Lamborghini Urus, som hon inte ens vill köra. 
– Han kör Lamborghinin, medan jag kör en Subaru, sa hon.
Foto Nicole Kidman ovan: Eva Rinaldi / Wikipedia

LÄS MER: