Satt i kassan på ICA – nu äger svenske Carl en Bugatti Veyron

För tre år sedan jobbade han i kassan på ICA och var fattig. Nu uppges Carl Runefelt, 27, ha blivit miljardär på kryptovalutor och Bitcoin och visar upp sin nya vardagsbil, en Bugatti Veyron.
– Jag började drömma om att jag var framgångsrik redan när jag jobbade i kassan, nu har jag kunnat köpa min absoluta drömbil, säger han till Youtubern Shmee150. 

Historien om svensken Carl Runefelt i Dubai framstår som rena sagan. Nu visar han upp sin Bugatti Veyron för en  av bilvärldens största Youtubers, Shmee150. För tre år sedan jobbade Carl Runefelt i kassan på ICA och hade det knapert. Han började drömma om att bli rik. 

– Jag ändrade mindset började agera som att jag var framgångsrik och började föreställa mig att jag körde en Bugatti och flög privatjet. Jag jobbade fortfarande i kassan på snabbköpet, vissa sa att jag var galen. Fantasin blev så verklig att jag började tro på det. Du måste programmera om hjärnan, berättar Carl.

Carl Runefelt började investera i kryptovalutor och bitcoin och säger sig nu ha gjort en stor förmögenhet. I kryptokretsar har han gjort sig känd som ”The Moon”.
–  Nu är jag här, jag hittade krypto och bitcoin och jag investerade i 350 kryptostartups, 100 procent krypto. Nu har jag kunnat köpa en Bugatti och jag betalade med kryptovalutan Ethereum. Jag visste att jag skulle bli framgångsrik, men att det skulle bli så snabbt och med exponentiell tillväxt trodde jag inte. 

Carl säger att hans föräldrar blev ”superchockade” när de fick se Bugattin under ett besök i Dubai. Bilen har 1100 hästkrafter, W16-motor och en toppfart på 410 km/h. Det här exemplaret är cremefärgat och har en röd skinninredning. 
– Det var min absoluta drömbil, här den kom och har varit det hela tiden, jag har haft den på posters i mitt pojkrum och nu kan jag köpa den. Det är coolt att äntligen få ha den. Det är min vardagsbil sedan två månader tillbaka. Den är klassisk och var den första hyperbilen. Det är den ultimata bilen för mig, berättar Carl för Shmee. 

Vid flera tillfällen har Carl Runefelt fått vara med i tv-kanalen Fox som expert, och han tror det finns mycket mer pengar att tjäna på bitcoin och att varje nedgång är en möjlighet att köpa in sig. I varje nedgång köper han. Han planerar nu att köpa fler superbilar. Koenigsegg, Porsche Carrera GT, Ford GT, Ferrari Enzo och Lamborghini Murciélago står på önskelistan.  Efter inslaget med Shmee150 köper Carl en Porsche 911 GT3 RS.

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester