New Holland visar upp fem nya traktorer

New Holland lanserar fem nya traktorer. De nya T5 Dual Command-modeller drivs av fyrcylindriga 3,6-litersmotorer på 80-117 hästkrafter. Dessutom har de fått ett nytt utseende och flera nya funktioner. 

Den senaste T5 Dual Command-traktorserien från New Holland visades upp för första gången vid en mässa i Frankrike i början av oktober. Totalt är det fem nya modeller som kommer att lanseras i slutet av året och kommer med ett bredare utbud på bakdäck och ett urval avframaxlar för att lättare kunna utföra arbeten som kräver smalare traktorer. 

Modellerna får en ökning på sin bakre lyftkapactitet med sju procent till 4700 kg. Dessutom utrustas de med en ny hydraulpump på 82 l/min som ger 30 procent högre hydraulflöde, skriver Top Agrar. 

Även utseendemässigt har New Hollands senaste traktorer fått sig ett lyft. Utvändigt har de en uppdaterad stil med nya front- och sidogaller och dekaler, men även uppgraderade arbetsstrålkastare och strålkastare med LED-ljuspaket, som kommer öka säkerheten på såväl fältet som vägarna.  

När det kommer till komfort och teknik har traktorerna fått sig en ny mekanisk Comfort Ride-hyttfjädring som ska göra körningen mjukare. De har även fått uppdaterade digitala instrumentkluster som ska göra informationen mer lättläst än tidigare.
LÄS MER: