Så låter Lamborghinis nya superbil Temerario

Så här låter Lamborghinis nya Temerario. I en film varvas italienarnas nya superbil upp. Men efter klippet var meningarna delade. 

Bilvärlden väntar spänt på att Lamborghini ska släppa sin nya Temerario. Hybriden med en V8 och dubbelturbo som är tänkt att ersätta Huracán. Men för att kittla smaklökarna och öka på förväntningarna släppte italienarna en video över hur deras nya modell kommer att låta.

Lamborghini har en lång tradition av att bygga de bästa och mest kraftfulla motorerna. Därför var det inte konstigt att många hade högt ställda förväntningar. Det var visserligen en mycket spejsad video, helt i klass med de dyraste Hollywoodfilmerna. Men efter förhandsvisningen var det många som blev besvikna. 

Filmen fokuserar mer på de visuella effekterna än att faktiskt spela upp en motorsymfoni och verkligen visa hur den här nya superbilen låter i levande livet.  Under en knapp minut fick vi lyssna till Temerario och det höjdes kritiska röster. Inte minst mot det som en del kallar för ett “gnälligt elmotorljud.”

Temerario har precis som de flesta andra Lamborghinimodellerna fått sina namn från tjurar ifrån den spanska tjurfäktningen. Den skiljer sig också från sin föregångare Huracán som hade en 5,2 liters V10 motor.
LÄS MER:

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester