Skakande filmerna: Här krossas Teslan av hagelstormen

Här är den skakande filmen hur en hagelstorm totalt förstör en Tesla Model 3. Under tio minuter trasas bilen sönder av hagel stora som tennisbilar. 

Över 70 bilar fastnade i en stor hagelstorm i Alberta i Kanada den 1 augusti. Nu har en film kommit som visar hur stormen förstör en Tesla Model 3. Hagelstormen varade under cirka 10 minuter och bilisterna hade inte en chans att ta skydd. 

–Bilen blev bilen träffad av massiva hagel, några stora som tennisbollar och grapefrukter, och bucklade kroppen överallt, säger Teslaägaren som laddat upp filmen. 

Scenerna inifrån bilen är skrämmande och det är lätt att identifiera sig med paniken som måste ha uppstått under hagelstormen. Teslans vindruta och panoramaglastak krossas helt av haglen. Som tur är sitter det krossade glaset kvar i den laminerade plasten. 

När stormen bedarrat är bilen helt förstörd, vatten läcker in och glasskärvor finns i hela kupén. Hela karossen är sönderbucklad på bilen. Alla detaljer som backspeglar, kameror och laddluckor är krossade. Även om grundstrukturen på Teslan är intakt kommer det bli extremt dyrbart att återställa den.