Polestars galna show på Goodwood: 1877 hk!

Polestar visar upp sina nya modeller på Goodwood-festivalen. Totalt släpper Polestar loss 1877 hästkrafter i den berömda backen. Publiken får njuta av nya Polestar 2, 3 och 5. 

Polestar är tillbaka på Goodwood Festival of Speed  i helgen. I år visar bolaget upp de helt nya Polestar 3 med 517 hästkrafter och Polestar 5 med 884 hästkrafter. Dessutom får publiken njuta av Polestar 2 BST edition med 476 hästkrafter. Inalles inte mindre än 1877 elektriska hästkrafter. 

– Vi älskar att visa våra senaste prototyper för allmänheten på Goodwood. Eftersom produktionen av Polestar 3 nu startar under första kvartalet 2024 är det dags för modellen att för första gången någonsin köra uppför den berömda backen. SUV:en för den elektriska tidsåldern ser fantastisk ut och kommer att bli en enastående bil att äga. Den senaste verifieringsprototypen av Polestar 5 är också här. Goodwood känns som hemmaplan för vår elektriska fyradörrars GT eftersom den utvecklas i Storbritannien, säger Thomas Ingenlath, Polestars vd.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester