Jimmys Youtube-kupp: Skänker bort sin Lamborghini till en okänd man

Tänk dig att få en Lamborghini Gallardo Spyder helt gratis när du åker Uber. 
Mannen som beställde skjuts tror knappt det är sant när han får miljonbilen till skänks av Youtubern Jimmy ”Mr. Beast Donaldson. 
– Det här är det galnaste som någonsin hänt mig i livet, säger han när han tar plats bakom ratten. 

Youtube-kanalen Mr. Beast är en av världens största med mer än 45 miljoner prenumeranter. Stjärnan bakom kanalen, Jimmy Donaldson, har blivit känd för filmer där han skänker bort saker till ovetande frömlingar. Bland annat gjorde han inbrott och lämnade 10 000 dollar efter sig. Och den siste som klev upp ur en stor pool fylld med nudelsoppa fick 20 000 dollar. Men frågan är om den senaste Youtube-kuppen inte tar priset. 

Jimmy utger sig för att vara Uber-förare och ger bort inte mindre än tre bilar. Till att börja med är det två lite mer vardagliga bilar som skänks bort, en Jeep och en Nissan Sentra. Den tredje passageraren drar dock en riktig vinstlott. Inte nog med att han får åka Lamborghini Gallardo Spyder som Uberpassagerare, när de är framme får han bilen till skänks. Först tror han inte det är sant.

– Det här är det galnaste som någonsin hänt mig i livet, säger han när han tar plats bakom ratten. Men hans förvåning förvandlas snart till tacksamhet. En Lamborghini Gallardo Spyder är värd cirka en miljon kronor. Bilen har en V10-motor på 520 hk. 

Köp din Lamborghini online

Senaste nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *