Kraschad efter 180 mil – säljs som skrot

En Lamborghini Huracan STO säljs som skrot trots att den knappt körts alls. Med enbart 180 mil på mätarställningen har superbilen en krossad front. Men Lamborghinis mittmonterade V10-motor verkar ha klarat sig oskadd. 

Det är alltid en tråkig syn när unga bilar hamnar på skroten alldeles för tidigt. Detta gäller i allra högsta grad en Lamborghini Huracan STO som nu säljs på auktion i Kansas efter att den hamnat i en frontalkrock där en stor del av superbilens framsida krossats helt. Den främre stötfångaren har gått sönder helt i bitar och kolfiberhuven tillsammans med glaset måste bytas ut. Men det är inte helt över för superbilen ännu.

Även om det kommer krävas investeringar när det kommer till reparationer för denna Huracan STO så verkar det som den ser relativt oskadd ut baktill. Alltså är det en stor möjlighet att dess 5,2-liters V10-motor klarat sig utan några skador. Superbilen hade också enbart rullats 180 mil, vilket gör att motorn fortfarande borde vara i en väldigt bra form. 

För den som är villig att investera i detta spännande projekt så säljs bilen hos Copart i Kansas, USA. Priset bör vara betydligt lägre än vad en vanlig begagnad Huracan STO kostar som vanligtvis brukar hamna på 3,5 miljoner kronor.

LÄS MER: