Rapparens beslagtagna bilar sålda för vrakpris

Rapparen Tekashi 6ix9ine fick sina superbilar beslagtagna. Hans Lamborghini Urus och Bentley Continental GT Speed har klassats “fulaste bilarna i världen”. Och bilarna såldes för rena vrakpriserna – klart under normala marknadsvärdet. 

Rapparen Daniel Hernandez, 28, är mer känd som Tekashi 6ix9ine. På sociala medier visar han ofta upp dyra klockor och superbilar. Två av dessa bilar är en Lamborghini Urus från 2019 och en Bentley Continental GT Speed från 2017. Båda bilarna är sprejade så det ser ut som de blivit träffade av paintballs. Ett utseende som tidigare gjort att de kallats för “fulaste bilarna i världen”. Nu har bägge sålts för endast 2,7 miljoner kronor, klart under gängse pris för modellerna. 

Tidigare i år blev bilarna beslagtagna av den amerikanska skattemyndigheten och lades därefter ut på auktion. Lamborghinin hade totalt 30 olika budgivare, men såldes till slut för 1,8 miljoner kronor hos GSA Auctions. Lyxbilen har totalt rullats 8046 mil och beskrevs vara i ett gott skick, men budgivarna fick inte se exemplaret på plats innan auktionen. 

Tekashis Bentley Continental GT Speed som körts 6244 mil såldes till slut för 924 000 kronor. Bilen var dock i ett sämre skick och hade skador i taket, men även ett skotthål vid en av sidorutorna. Rapparen har en kontroversiell historia där han 2018 greps misstänkt för utpressning och olaga vapeninnehav. 

Efter att bilarna sålts har många reagerat på sociala medier över deras utseende. “Så ful” skriver en användare och en annan “en clown bil”, medan en tredje kommenterar rapparens smak “den SÄMSTA smaken”, enligt GBnews. 

LÄS MER:

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester