Första filmen: Här kraschar James May i bergväggen i Norge

Nu har filmen på hur James May kraschar in i en bergvägg i Norge släppts på Amazon Prime. Många tittare har kritiserat det livsfarliga stuntet. 
– Jag tycker inte att det var en särskilt osäker idé. Jag tror att jag bara ställde till det, om jag ska vara ärlig, säger James May till Ladbible

Grand Tour-profilen James May lades in på sjukhus efter att ha kraschat mot en bergvägg i Norge under inspelningen av programmet. May tappade kontrollen över en Mitsubishi Lancer Evo 8 och studsade in i väggen. 

Nu har bilderna från kraschen visats för första gången på Amazon Prime. May tappar kontrollen över bilen när han ska bromsa och slungas in med sidan i bergväggen. Han klarar att själv gå ur bilen, men förs med ambulans till sjukhus. Turligt nog klarar han sig med brutet revben. 

Många tittare har dömt ut The Grand Tours stunt som ansvarslöst och som gjort för en katastrof. Men James May, som inte kommer att få några men av olyckan, viftar bort kritiken.

– Nej… Nåväl, ingenting är någonsin helt säkert när du håller på med tävlingsbilar. Men nej, jag tycker inte att det var en särskilt osäker idé. Jag tror att jag bara ställde till det, om jag ska vara ärlig. Det är ingen idé att försöka komma med några ursäkter för det. Jag har bara bollat ihop det på ett väldigt okarakteristiskt sätt. Det borde vara Hammond som kraschar – och Hammond var också trea, och det är bättre för tv om den tredje kraschar, säger han till Ladbible.