Oväntad bil siktad vid BMW:s forskningscenter

BMW tycks ha gjort ett oväntat inköp. En övertäckt Tesla Cybertruck dök upp alldeles i närheten av BMW:s forsknings- och innovationcenter i München. 

Tesla Cybertruck innehåller en stor mängd ny teknik som väcker nyfikenhet. Bilen har bland annat steer-by-wire, 48-voltssystem istället för 12-voltssystem, 4680-celler. och en unik kaross i rostfri stålplåt. Flera bilanalytiker har redan börjat riva ner bilen. 

Nu har en Cybertruck dykt upp i Europa på ett ganska överraskande ställe, rapporterar youtubekanalen Nextnews. Den karaktäristiska siluetten gick inte att dölja under en presenning när bilen närmade sig BMW:s forskningscenter i München. Det verkar alltså som bajrarna har köpt en Cybertruck för att riva isär den, för bilen är inte laglig att köra i Europa. Cybertrucken fotograferades tidigt på morgonen den 4 april vid hörnet av Schleichheimerstrasse och Frankfurter Ring körandes i riktning mot BMW:s forsknings- och innovationscenter. 

BMW ska knappast bygga någon pickup, men det finns gott om spännande teknik att studera under skalet. Analytiker pekar idag ut BMW som en av Teslas främsta konkurrenter, och ledande bland de traditionella biltillverkarna på elbilar. 
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester