Fisk föll från himlen – förstörde ny Tesla

Ett mystiskt fiskregn från himlen krossade en ny Tesla. Paret chockades av att den parkerade elbilen var täckt av blod. Filmen från Teslans kamera avslöjade den otroliga händelsen.

Cynthia Levine pysslade i hemmet när hon först hörde en kraftig smäll. Därefter löpte deras nya Tesla amok och började tuta på uppfarten.
– Jag har inte varit med om att bilen gjort på det viset, så jag sprang rakt ut för att se efter,, säger Cynthia till New York Post.

Hennes make Jeff som varit upptagen med något rekreerande trädgårdsarbete och först nonchalerade smällen dök också upp. Det som mötte dem chockade paret.
– Vi fick se att vindrutan till vår Tesla var sönderslagen och trodde att vi hade någon okänd fiende, säger Cynthia.

@njdotcom Holy mackerel! (Well, probably a menhaden fish actually.) 🐟 A fish appeared to fall from the sky and hit a parked Tesla in Atlantic Highlands on Sunday. What do you think happened? 🎥 Sage Levine ✒️ Brianna Kudisch #nj #newjersey #tesla #fish #atlantichighlandsnj #monmouthcountynj ♬ original sound – NJ.com | New Jersey News
Teslans egen bild från Sentry Mode av den otroliga händelsen. Bild: Tesla Model Y/Jeff Levine
Fisker? Nej det var en Tesla som träffades. Foto: Jeff Levine

Teslans ruta blev helt krossad. Foto: Jeff Levine

Men så tittade de närmare och fick se att den krossade rutan också var blodbestänkt.. Dessutom var den täckt med någon annan substans, en vämjelig smörja. Det visade sig att det kom från en fisk. Enligt Teslans inbyggda kameror i Sentry Mode som aktiverades av smällen hade den fallit från den blå himlen rakt ner på deras bil.

En teori är att väderfenomen som tromber. De kan uppstå hastigt och lustigt även en klar och vacker dag. Tromberna suger upp fiskar och kan föra med sig dem över ganska stora avstånd, tills de faller ner. Det finns rapporter om allt från enstaka grodor och fiskar som fallit ner. Men även väldokumenterade berättelser där det regnat tusentals djur under fler minuter.

Men deras hem i Atlantic Higlands ligger flera kilometer från närmaste vatten. Dessutom var det mitt i sommaren och om det bodde några örnungar i närheten borde de varit utflugna vid det här laget. Fisk och grodregn är faktiskt ett väldokumenterat fenomen sedan antiken. Även om många viftat bort dem som falsarier, finns det alldeles för många fall. Paret själva tror dock att en örn kan vara boven i dramat.
– Det måste ha varit en örn som tappat den, säger Cynthia.

En del har även pekat ut eventuella utomjordiska besökare som skyldiga till fenomenet. Man menar på att utomjordingarna utför experiment på levande varelser. Men att de sedan är för lata att återbörda experimenten och släpper bara ner dem på Jorden helt utan ansvarskänsla. Vad som är rimligast att tro, överlåter vi på Carup.se till dig som läsare att fundera över. 
LÄS MER: