Kolla in magiska nyheten: Spegelblanka bromsskivor!

Trött på rostiga och fula bromsskivor? Här är nyheten som kommer att få dig att jubla. Brembo släpper nya spegelblanka bromsskivor. 

Många bilägare och biltillverkare lägger 10 000-tals kronor på snygga fälgar och stor möda på att göra bromsoken snygga och lackera dem i bilens färg. Och dagens fälgmode gör att bromsskivorna ofta är synliga, men ofta har de sett bedrövliga ut, spåriga och till och med rostiga. 

Men nu kommer nyheten som kan lyfta utseendet på din bil till nya höjder. Brembo lanserar den spegelblanka bromsskivan som reflekterar fälgen, oket och omgivningen. Den nya skivan kallas Greentive och är så blank att du kan använda den som spegel när du kammar håren eller lägger morgon-makeup. 

Enligt Brembo så är den nya bromsskivan inte bara snygg, den är dessutom mer hållbar och ger ifrån sig mindre bromsdamm, därför har de döpt den till Greentive. 

Hemligheten bakom underverket är en specialbeläggning på skivan som gör den hårdare och mer beständig mot korrosion.  Du ska ill och med kunna tvätta bilen och parkera den i några dagar utan att du behöver bromsa bort rost. 

En annan cool effekt är att du kan ha en logotyp på skivans yta, något som också ska fungera som en slitagevarnare. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester