Lamborghinin har gått 72 mil – men är inte helt i nyskick

Lamborghinin Aventadoren blev totalt mosad när en budbilschaufför tappade kontrollen över sin lastbil. 
Superbilen, värd fem miljoner kronor, hade bara gått 72 mil när den totaldemolerades. Nu har en förhoppningsfull person köpt vraket på skrotauktion. 

Skrotbolaget Copart sålde i dagarna en Lamborghini Aventador SVJ Roadster som blivit rejält tillplattad. Femmiljonersbilen förvandlades till skrot när en budbilschaufför missade att bromsa och körde rakt in i ett hus i Beverly Hills, LA där flera lyxbilar stod parkerade. Vid samma tillfälle förstördes även en Bentley Continental. Lamborghinin mosades mellan bilen och en vägg.

Ägarna bara hann köra 72 mil innan bilen blev tillplattad. Det är ingen överdrift att säga att bilen är totalförstörd. Allra värst skadad är bilen över bakpartiet och vid motorrummet. Motorutrymmet ser ut att vara en total röra. Om V12:an på 770 hästkrafter ska kunna räddas fordras både tur och skicklighet. 

Bilen såldes i dagarna på skrotauktionen Copart. Uppenbarligen fungerar en del av elektroniken i bilen, eftersom tändningen kunde slås på så att mätarställningen kunde avläsas. Kanske går det att pussla ihop den till en fungerande bil, när det gäller dyrbara superbilar förekommer de mirakulösa räddningsoperationer.  Till exempel pusslades Ferrari Enzon som Stefan ”Tjock-Steffe” Eriksson klöv på mitten ihop till en fungerande bil.

Olyckan i Beverly Hills.

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester