Succébilen Ford Bronco kommer till Europa

Succébilen Ford Bronco kommer till Europa. Terrängbilen kan även kommer till Sverige via importören Hedin Mobility Group. 
– Ford Sverige ser över möjligheterna att även ta in den till Sverige och om så blir fallet så kommer vi att komma med ytterligare information inom kort, säger Christoffer Strömberg, PR-chef på Ford i Sverige.

Två av Fords mest attraktiva modeller är på väg till Europa under 2023 och kan även nå Sverige. Inom en snar framtid kommer bilköpare kunna beställa både livsstilsbilen Ford Bronco och pickupen Ford F-150. Ford Hedin i Sverige kan ännu inte bekräfta om och när de kommer till Sverige. 

Ford Bronco har gjort stor succé i USA. Det handlar om två versioner av Bronco som kommer till Europa. Det är Outer Banks och Badlands, båda versionerna har Fords 2,7-liters V6:a med 10-växlad automatlåda. Alla europeiska modeller kommer att vara utrustade med 12-tums infotainmentskärm, ett 10-högtalare B&O-ljudsystem och 360-graders kamerasystem.

– Ford Bronco kommer att komma till utvalda marknader i Europa i begränsad upplaga. Ford Sverige ser över möjligheterna att även ta in den till Sverige och om så blir fallet så kommer vi att komma med ytterligare information inom kort, uppger Christoffer Strömberg.