Köpte två Bugatti med speciallack för över 80 miljoner kronor

Här är bilköparen som inte nöjde sig med en vanlig bil. I stället tog ägaren två Bugatti Chiron med speciallack som tog fem veckor att göra. Prislappen: Cirka 80 miljoner kronor. 

Kanske var det rädslan att möta en likadan Bugatti på gatan som fick den här köparen att specialbeställa sina två nya bilar med en lack som tog fem veckor att göra. Den ena bilen som är en Chiron Super Sport kallas Vagues de Lumière, vilket betyder vågor av ljus på franska. Den är målad i en kaliforniablå bottenlcak med orange ränder. Snyggt? Nja, kanske inte. 

Då är den andra bilen mer smakfull, även om den också är randig. Karossen på denna Chiron Pur Sport är i synligt blått kolfiber, ovanpå finns svarta ränder som ska efterlikna hur ljuset och skuggan spelar över karossen.  Enbart bilarna går på en bra bit över 70 miljoner kronor, och speciallacken lär ha kostat åtminstone tio miljoner kronor att döma efter vad liknande lackjobb kostat tidigare hos Bugatti. Det tog Bugatti fem veckor att färdigställa varje bil.