Hedin Bil tar över Corvette i flera länder: ”Stolta”

Bilkungen Anders Hedins imperium blir officiell importör av Corvette i Sverige, Norge och Finland. 
– Vi är otroligt stolta över att representera Corvette, ett varumärke som är synonymt med amerikanska prestandafordon, säger Anders Hedin, VD för Hedin Mobility Group. 

Bilimperiet Hedin Mobility har på några få år blivit en av Europas allra största bilhandelskedjor. Allt började med att familjen tog över Mercedesförsäljningen i Borås 1985. Nu blir Hedin officiell distributör av Corvette, det ikoniska amerikanska sportbilsmärket, i Sverige, Norge och Finland. Företaget ska ansvara för både försäljning och service för den ikoniska sportbilen. 

– Corvettes arv med prestanda, innovation och design passar perfekt med vår vision att erbjuda våra kunder den ultimata körupplevelsen. Vi ser fram emot att introducera de senaste modellerna på våra marknader och att välkomna nya och befintliga Corvette-entusiaster till våra bilhallar, säger Anders Hedin. 

Försäljningen drar igång nu i vår med de senaste Corvette-modellerna. Den amerikanska sportbilen med mittmotor kommer att säljas i Stockholm, Göteborg och Malmö. 
LÄS MER:

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester