Här testar BMW nya superkombin M3 Touring med 510 hk

Annons

Här är ”spionbilderna” som avslöjar nya BMW M3. BMW har själva skickat ut dem. Kombimodellen får över 500 hk och kommer i början av 2022. Desstuom får den BMW:s nya jättegrill. 

Tidigare under augusti berättade BMW att de släpper M3-modellen i en efterlängtad touring-variant. Nu har de själva skickat ut en video som visar hur en maskerad prototyp av bilen testas. 

Annons

Bilderna avslöjar att modellen blir breddad och får rejäla sidokjolar och andra stötfångare än vanliga 3-serie Touring. Den får avgasrör med fyra pipor. Dessutom får den en annan grill än vanliga 3-serie – det handlar om BMW:s nya gigantgrill.

BMW:s M-chef Markus Flasch har tidigare bekräftat  den historiska omsvängingen på sitt instagram-konto och nu är BMW:s alltså så stolta över kombin att de släpper en film.

Annons

Leaving M Town for the first time.

Publicerat av BMW M Tisdag 25 augusti 2020

Nya M3 visas i september men Touringversionen lär dröja ytterligare en tid. Hittills har kupéversionen av M3 varit storsäljaren, så det återstår att se hur BMW-köparna tar emot kombin. 

BMW M3 ska enligt förhandsuppgifter få en rak dubbelturbosexa på 510 hk, eller 480 hk i ett enklare utförande. Det är en välbekant motor som används redan i dagens M3-bilar.  

Annons

Köp din M3 online

Senaste nytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *