Världens största husbil går att hyra – kliv in i Will Smiths dubbeldäckare

Nu kan du hyra en av största världens lyxigaste husbilar. Tidigare ägare till dubbeldäckaren var skådespelaren Will Smith. Vill du bo som en filmstjärna så kostar det 90 000 kronor per natt. 

Det finns några riktigt lyxiga husbilar som tävlar på marknaden. Bland annat den här svensktillverkade Scanian och denna tyska skapelse som sväljer en hel Bugatti i garaget. Men frågan är om inte Anderson Mobile Estate bräcker dem alla. 

Husbilen som tidigare ägdes av Will Smith har två våningar.

Deras ”The Heat” sägs vara världens största husbil och har flera utskjutbara sektioner på sidorna. Dessutom kan taket lyftas upp och skapa en andra våning. När allt är utfällt är boytan på ungefär 120 kvadratmeter. 

Nypriset för ”The Heat” var omkring 25 miljoner kronor. Från början specialbyggdas den till Hollywood-stjärnan Will Smith som använde den under flera filminspelningar, bland annat Ali, Men in Black III, and The Pursuit of Happiness.

Bara granitytorna gick på 1,2 miljoner konor. Will Smith verkar gilla att kolla på film och tv, för husbilen har inte mindre än 14 tv-skärmar. Master bedroom har en stor säng som kan göras om till soffa och ett skrivbord som kan göras om till sminklounge. 

Will Smith har numera sålt tillbaka den till byggaren Anderson Mobile Estate som nu hyr ut den till välbärgade hyresgäster. För att bo en natt som Will Smith får du lägga upp 90 000 kronor. Anderson Mobile Estate är stjärnornas favoritleverantör när det kommer till husbilar och tidigare har han bland annat byggt rullande lyxhus som ägts eller hyrts av Sylvester Stallone, Shakira, Mickey Rourke, Kevin Hart, Brad Pitt, Charlie Sheen, Jim Carrey, Sharon Stone, Whitney Houston och Jamie Foxx.