Top Gear-stjärna kraschade Lamborghini under tv-inspelning: ”Olja på en våt väg kan vara dödligt”

Brittiska Top Gear-stjärnan Paddy McGuinness råkade ut för ett riktigt drama under tv-inspelningen. Han fick sladd på en oljefläck med en Lamborghini Diablo och kraschade. Bilen, värd tre miljoner, fick svåra skador. 

Programledarna har kommit och gått sedan Jeremy Clarkson och gänget lämnade Top Gear. En av de som nu tagit över är komikern och programledaren Paddy McGuinness. Häromdagen var det nära ögat att det blev ytterligare ett programledarbyte. 

Paddy McGuinness körde en Lamborghini Diablo under tv-inspelning i norra Yorkshire när olyckan var framme. Bilen fick sladd på en oljefläck i en kurva och drama slutade med en rejäl krasch. Lyckligtvis klara sig Paddy oskadad och nu visar han upp den demolerade Lamborghinin och berättar om kraschen. 

– Jag är tillbaka och filmar i dag, tänkte att jag skulle visa er Diablon här på bärgningsbilen. Demolerad, som ni ser, men förhoppningsvis kan vi få henne tillbaka på vägen. 

Programledaren vill nu varna andra om hur lite som kan skilja mellan liv och död och att olyckan kan vara framme när du minst anar det. 

– Det här visar att lite olja på en våt väg kan vara dödligt. Jag körde bara i 50 km/h, men vi lever för att få uppleva morgondagen. I dag kör jag Skoda i stället. 

https://youtu.be/bXkQ0F2duxE

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester