Sylvester Stallone visar upp sitt nya vrålåk: ”Oerhört stolta”

Sylvester Stallone har slagit till på en drömbil. 
Stjärnan åkte 327 mill för att få chansen att köpa en Chevrolet Corvette C8 Convertible. 
– Vi är oerhört stolta, hedrade och lite starstruck över att att Sylvester Stallone köpte en Corvette av oss! säger bilhandlaren Bo Trivett.

Väntetiden på nya Corvette C8 är väldigt lång över hela världen. Hollywoodstjärnan Sylvester Stallone hittade en lösning för att lägga händerna på en himmelsblå Corvette C8 Convertible  Men han fick åka 327 mil till Chevrolet Buick GMC Cadillac i Murfreesboro som ligger sydost om Nashville, Tennessee.

I Rocky 4 kör Stallone en Lamborghini, men i verkligheten tycks han trots de italienska rötterna föredra amerikanska bilar. Nya Corvette C8 har gjort stor succé och inte ens om du har fickorna fulla av dollar är det säkert att du kan köpa dig förbi kön. 

Till och med en Hollywoodstjärna som Stallone fick bege sig ut på landet för att få tag på en Corvette. Handlaren i Murfreesboro är förstås mäkta stolt och poserar med stjärnan på en mängd bilder. 

Sylvester Stallones Corvette Convertible. är lackerad i rapid blue och stjärnan fick nöja sig med en bil. utan Z51 Performance Package. Men prestandan lär räcka till bra hemma i bilköerna i LA: 502 hk och en toppfart på långt över 300 km/h.

Senaste nytt