Skräcken: Ny Tesla Model Y tappar ratten på motorvägen

Familjen hade bara hunnit ha sin nya Tesla Model Y i sex dagar. Då tappar den plötsligt ratten mitt på motorvägen. Mannen lade upp händelsen med bildbevis på Twitter – men anklagades för att ha fejkat det inträffade.

Den 24 januari i år fick en familj i New Jersey leverans av en ny Tesla Model Y. Under måndagen färdades ägaren på motorvägen när ratten plötsligt föll av och bilen blev omöjlig att styra. 
– Körde på motorvägen och plötsligt föll ratten av, hade turen att det inte fanns någon bil bakom och att jag kunde köra på sidan, skriver ägaren på Twitter där han också lagt upp flera bilder och en film på händelsen. 

Ägaren fick snabbt mothugg av Teslafans som hävdade att händelsen var fejkad. Ägaren laddade då upp ytterligare en film samt en skärmdump på sin konversation med Tesla Service Center. 
– Vi ber om ursäkt för att du och din familj fick gå igenom det här, vi tittar på bilen nu, skriver Tesla. Det är inte första gången en Tesla tappar ratten. För tre år sedan tappade en tre månader gammal Model 3 ratten.