Självkörande elbilen som förföljer dig med kall öl

Här är den självkörande elbilen som ser till att du slipper gå törstig i sommar. 
Heineken lanserar en autonom bil som förföljer dig överallt med kall öl. 
Förkortningen BOT står för Beer Outdoor Transporter. 

Att släpa på kylboxar för att hålla sig med kall öl kan vara nog så besvärligt en kall sommardag. Heineken har nu kommit med en lösning. Den självkörande lilla elbilen BOT förföljer dig hela dagen och ser till att välkyld öl alltid finns ett steg bakom dig. 

Det lilla självkörande fordonet är försett med den senaste spjutspetstekniken. Ett Lidarsystem ser till att bilen kan navigera utan att krocka med andra trafikanter och att den håller rätt hastighet. Med hjälp artificiell intelligens kan BOT dessutom navigera både inom och utanför byggnader. Befinner du dig vid en pool ska fordonet hålla sig utanför vattnet. BOT har också en rörelsesensor för att kunna följa dig och kan prata. Med jämna mellanrum får du frågan om det är dags för en öl. 

Trots sin ringa längd har det sex hjul för att se till att den tar sig fram säkert över lutningar, gräsmattor och grusgångar. Och det går inte klaga på bagageutrymmet. Hela tolv välkylda 0,33-liters burkar ryms. 

Den lilla bilen går dessvärre inte att köpa på öppna marknaden. Heineken lottar ut dem via en sajt. Hugade spekulanter får hoppas på andrahandsmarknaden. 

Skriven av

Website | + posts

Maths Nilsson är motor- och ekonomijournalist och grundare av Carup.

Köp din heineken online

Senaste nytt