Porschen som säljs i par – en för honom och en för henne

Annons

Att kärlekspar har likadana tröjor eller träningsoveraller har vi sett. Men bilar? Här kommer den perfekta parupplagan för honom och henne.
Emory Outlaw kommer med två Porsche 356 med fyrhjulsdrift och 200 hk. 

Parupplagor är inte något helt okänt fenomen när det kommer till kläder, men när det gäller bilar är det mer ovanligt. Men Emory Motorsports som gjort sig kända för att redesigna och bygga Outlaw-modeller av klassiska Porschar går nu hela vägen. 

Annons

Senaste tillskottet i modellfloran är en Porsche ”356 His and Hers”. Det handlar om två nästan identiska svarta Porsche 356 i Outlaw-utförande. Det enda som skiljer bilarna åt är en del detaljer i interiören. Herrmodellen har konjaksfärgat läder medan damvarianten har ett mycket chict rutmönster. 

En annan subtil skillnad är bakljusen, backspeglarna och fälgarna. Den manliga varianten har mer krom och svarta detaljer. Men båda bilarna har en fyrcylindrig boxermotor på 200 hk.

Annons

Emory Motorsport går grundligt tillväga när de bygger om en Porsche 356. det kan ta upp till fyra år att förädla en bil, ofta används originaldelar från andra Porschemodeller. 

Annons

Köp din Porsche online

Senaste nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *