Nu har superstjärnan fått sin nya Lamborghini-båt

Nu har leveranserna av Lamborghinis superbåtar startat. En av de första att få den superexklusiva båten för över 40 miljoner kronor blev MMA-stjärnan Conor McGregor. 
– Idag är dagen!! Vi tar officiellt över ägandet av vår helt nya Lamborghini Sport Yacht, skriver stjärnan på Instagram.

Lamborghini gör inte längre bara bilar. Tillsammans med den italienska båtkoncernen The Italian Sea Group har Lamborghini tagit fram superbåten Tecnomar for Lamborghini 63.

Båten visades för ett par år sedan, men det är först nu som leveranserna har startat. Tecnomar for Lamborghini 63 är designad för att matcha märkets superbilar, i synnerhet Lamborghini Sián. Förarplatsen ska kännas ungefär som att ratta märkets bilar på land. 

En av de första att få sin Lamborghini-båt levererad blev MMA-stjärnan Conor McGregor. Perfekt tidsfördriv för stjärnan som fortfarande rehabiliterar ett benbrott. McGregor fick den tolfte båten i serien och döpte den helt enkelt till No.12, som även är hans whiskymärke Proper No.12. Visserligen pratades det om att båten var klar redan ifjol, men det är tydligen först nu stjärnan har fått den. Båten är 63 fot lång och har dubbla V12-dieslar på hisnande 4000 hk. Det räcker för att komma upp i 60 knop eller 111 km/h.