Jeremy Clarksons oväntade bil – tog hem den efter programmet

Här är Jeremy Clarksons nya oväntade åk.
En ombyggd Bentley Continental med stora hjul, snorkel och extern störtbåge. 
Om ett par veckor dyker den upp i The Grand Tour: Madagscar – men Clarkson är så förtjust i bilen att han tagit hem den.

https://www.youtube.com/watch?v=VRr_16LLyKs

Tidigare i år köpte Jeremy Clarkson en splitterny Bentley Flying Spur med V8. En slags protest mot att alla i bekantskapskretsen numera kör elbilar. 

– De är nu så produktiva att jag för att kompensera för effekten de har och få lite kolneutralitet, har jag varit tvungen att beställa en V8-driven Bentley Flying Spur.

Jeremy Clarson var väldigt nöjd med bilen och dess prestanda.
–  Du sätter ner foten på gasen och när du tittar i bakspegeln och ser all lyx kan du inte låta bli att tänka: ’Hur är det möjligt?

Såpass att han nu tagit hem en Bentley av helt annat slag till sin gård i Oxfordshire. 

Amazon har släppt trailernsläppt trailern för nästa avsnitt av The Grand Tour spelats in på Madagaskar. Avsnittet heter The Grand Tour: A Massive Hunt, och visar hur Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May jagar en piratskatt med modifierade bilar.

Clarkson kör en rätt udda skapelse: En Bentley Continental GT med en extern störtbu, större hjul, samt en snorkel och en mängd andra modifieringar.

Och det visar sig att Jeremy Clarkson blivit så förtjust i bilen att han tagit hem den till sin gård. Där står den parkerad bredvid hans Lamborghini-traktor. Det är inte första gången Clarkson tar hem en bil från programmet. Han har redan en Alfa Romeo GTV6 som han i programmet beskrev som bilen som låtit bäst någonsin. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester