Här planerar Riddermark att öppna ny jättehall

En av Sveriges största bilhallar planeras i Sundsvall. Riddermark Bil vill öppna en ny jättehall i Elgigantens övergivna lokaler på 5000 kvadratmeter. 
– Jag är övertygad om att butiken i Birsta kommer bli en av vår mest framgångsrika, säger Anders Forsman, etableringsansvarig till Sundsvall Tidning

Riddermark Bil har växt som en raket på den svenska begagnatmarknaden och tagit en stor del av märkeshandlarnas marknadsandelar. Begagnathandlaren är nu störst i Sverige och omsatte nästan 10 miljarder kronor förra året. De planerar nu ytterligare expansion i flera svenska städer. 

I shoppingcentret Birsta utanför Sundsvall planeras nu för en av Sveriges större bilhallar. Riddermark Bil vill ta över Elgigantens övergivna hus på hela 5000 kvadratmeter, avslöjar Sundsvalls Tidning idag. 
– Vi tror att etableringen kommer lyfta Birsta som handelsområde, säger Anders Forsman, etableringsansvarig, till ST. 

Riddermark Bil handlar uteslutande med begagnade bilar och har nästan tredubblat omsättningen på tre år. På de senaste 1,5 åren har de sålt 57 000 begagnade bilar i Sverige. De köper upp bilar både på auktioner, från bilhandlare och privatpersoner för att sälja dem vidare. 
LÄS MER: