Extrautrustad för 11 milj – klicka hem en Koenigsegg på nätauktion

Extrautrustad för över 11 miljoner kronor. Nu har du chansen att klicka hem en Koenigsegg Regera från 2021 på nätauktion. Hyperbilen är lackerad i den otroligt läckra färgen Candy Liquid Blue och har fälgar i äkta guld. Mätarställningen är endast 99 mil.

Den sista nya Koenigsegg Regera rullade ut ur fabriksportarna under förra året, men nu har du chansen att fynda en så gott som ny Regera på nätauktion. En av 80 tillverkade Regera bjuds ut på nätauktion och kan enkelt klickas hem, bara du har pengarna. 

Bilen köptes ny 2021 av den nuvarande ägaren som nu bestämt sig för att skiljas från bilen. Ägaren snålade inte när bilen skulle utrustas, utan kryssade i extra utrustning för närmare 11 miljoner kronor. 

Dyraste tillvalen är Ghost Package med andra spoilers och sidokjolar i kolfiber som går loss på tre miljoner kronor. Tresex Aircore kolfiberhjul med äkta bladguld kostade 600 000 kronor. En mängd karossdetaljer med guld gick på närmare två miljoner ytterligare. 

Den läckra lackeringen Candy Liquid Blue var ett tillval för knappt en miljon. Extra kolfiber var heller inte helt gratis. Att ägaren folierade bilen med skyddsfilm förvånar inte. Totalpriset landade på 34,5 miljoner kronor. Resultatet är en sällsynt läcker Koenigsegg som verkligen drar blickarna till sig. Ägaren skickar med bilder som dokumenterar hur bilen byggdes i Ängelholm för två år sedan.

Koenigsegg Regera debuterade på Genèvesalongen 2015 och var märkets första modell med hybriddrivlina. Koenigsegg Direct Drive (KDD) växellådan är ett tekniskt mästerverk och bidrog till att bilen slog världsrekord på 0-400-0 km/h med 31,49 sekunder på Råda militärflygfält.

Regera har en V8-motor på fem liter med dubbla turboaggregat i kombination med två elmotorer. Den totala effekten på E85 är 1800 hästkrafter, men är elektroniskt begränsad till 1500. 

Just nu är bilen uppe i 26,7 miljoner kronor på nätauktionen hos Bring a Trailer. Men med 12 dagar kvar finns det stora möjligheter att priset drar iväg ordentligt. Det är första gången någonsin en Koenigsegg säljs hos Bring a Trailer