Därför eldar han upp sin Mercedes-AMG värd 1,7 miljoner kr

Instagram och YouTube-stjärnan Mikhail Litvin tröttnade på sin krånglande Mercedes-AMG GT 63 S. 
Lösningen blev att hälla bensin på bilen värd 1,7 miljoner kr och tända på. 
Enligt Mikhail är hans gärning en hälsning till både Mercedes-Benz och den lokala återförsäljaren.

Här är filmen och bilderna som orsakar både rysningar och tårar hos sanna bilentusiaster. Den ryska Instagram- och YouTube-kändisen Mikhails Litvin tilltag har väckt en hel del uppmärksamhet den gångna helgen. Människor runt om i världen är både chockade och förskräckta över hur någon med berått mot kan elda upp en sådan fin lyxbil och samtidigt slösa bort 1,7 miljoner kr. 

Enligt Litvin handlar det om att skicka en hälsning till både Mercedes-Benz i Tyskland och den lokala handlaren i Ryssland. 

Mikhail är långt ifrån nöjd med sin nya Mercedes-AMG GT 63 S som kostar omkring 1,7 miljoner kronor i Sverige. Inte mindre än fem gånger har motorn gått sönder och hans lokala Mercedes-återförsäljare har inte lyckats reparera bilen helt och hållet. 

Till slut var måttet rågat och han köpte ett antal bensindunkar som han fyllde och lastade in i bagaget på bilen. På filmen som i skrivande stund har nästan sju miljoner visningar häller han nogsamt bensin över såväl karossen som inredningen. Och till slut tänder han eld på bilen via ett bensinspår. 

När 1,7-miljonersbilen går upp i rök äter han en grillad korv och tänker tillbaka på alla minnen med AMG-Mercedes. I stället för att åka hem med Mercedesen som toppar 315 km/h och gör 0-100 km/h på 3,2 sekunder åker Mikhail vidare i livet i en Lada. 

Köp din Mercedes-amg online

Senaste nytt