Började med en risig Volvo V70 – nu har de bytt upp sig till Audi R8

På två år lyckades de byta upp sig från en Volvo V70 för 4000 kronor till sportbilen Audi R8. Team Odiffat lyckades med det till synes omöjliga. 
– Den billigaste R8:an som går att få tag på, det blir massor av jobb för att få den schysst. 

Team Odiffat är en av de största svenska Youtube-kanalerna om bilar med 162 000 prenumeranter. Carl Adlers och Felix Löfveberg började med Epatraktorer på Youtube för några år sedan och har nu vuxit till en stor succé.

För två år sedan satte de upp en stor utmaning. Att börja med en Volvo V70 som de köpte för 4000 kronor och till slut byta upp sig till en Audi R8. De köpte billiga bilar med defekter och lagade upp dem och kunde sälja dem lite dyrare. 

– Många har försökt med liknande utmaningar, och inte klarat det. Men vi gjorde det, säger de i senaste klippet där de slår till på en Audi R8.

För att lyckas behövde de byta bil mer än tio gånger. De gick minus på en BMW-5-serie, men tjänade bra på en Audi TT. En Volvo V50 drabbades av motorras efter 12 timmar, äventyren har varit otaliga. De köpte Sveriges billigaste Audi RS6 och lyckades få den körduglig. Efter massor av arbete har de lyckats få bilarna att fungera.

Till slut blir drömmen verklighet och de kan köpa en Audi R8. Team Odiffat hittar Sveriges billigaste Audi R8. Men bilen har sina brister som skrämmer bort många köpare. De lyckas buda hem den för 330 000 kronor. Otroligt billigt för en Audi R8, men  kanske ett överpris för just den här bilen. 

– Det är en svårsåld bil. Den har bland annat varit stulen. Det vi gör är inte vårt livs bästa affär. Största anledningen är att den skriker efter oss. Man behöver inte vara så rädd om en bil som har widebodykit och varit krockad. Det blir bra content, säger de.