Bildextra: Spana in Zlatans nya Lamborghini

Zlatan Ibrahimovic verkar ha gått över till motståndarlaget. 
Efter alla år med Ferrari visar Zlatan upp sig i en ny Lamborghini. 
Hans senaste åk är en Lamborghini Urus för närmare tre miljoner kr. 

Zlatan Ibrahimovic är en hängiven Ferrari-entusiast och köpte sitt första fullblod från Maranello redan i början av 2000-talet. Sedan dess har Zlatan köpt på sig flera av de mest exklusiva Ferraribilarna, bland annat en LaFerrari och därefter en Ferrari Monza SP2 för 12 miljoner kronor. Allra senast sågs han i Stockholm med Ferraris banspecialare 488 Pista, för 3,2 miljoner.

Matchen mellan Ferrari och Lamborghini är en klassisk bilkamp i Italien alltsedan Ferruccio Lamborghini tröttnade på Ferrari och bestämde sig för att starta sitt eget bilmärke på 60-talet. Man kan jämföra det med Inter mot Milan i fotbollen. Endera är du Ferrari eller Lamborghini. Men nu tycks Zlatan ha gått över från Ferrari till motståndarlaget.  

Häromdagen visade han upp sig i en Lamborghini Urus, som är en av världens absolut snabbaste suv:ar. Bilen har en toppfart på 305 km/h och gör 0-100 km/h på 3,6 sekunder tack vare sin V8 på 650 hästkrafter. 

Hur det går med Zlatans fortsättning i Milan är fortfarande en öppen fråga. Enligt de senaste uppgifterna i italiensk media är en fortsättning i Milan nära. 

Köp din zlatan online

Senaste nytt