Bianca Ingrossos skräckfärd med Ferrarin: ”Helt galen i trafiken”

Annons

Här får influcencern och programledaren Bianca Ingrosso, 25, sitt livs åktur i en Ferrari GTC4Lusso. Kompisen Lovisa Worge skrämmer slag på Lovisa i fyramiljonersbilen. 
– Jag litar inte på Lovisa, hon är helt galen i trafiken, säger Bianca. 

Influencern Biana Ingrosso besökte Ferraributiken på Narvavägen på Östermalm i Stockholm tillsammans med vännen Lovisa Worge i ”Wahlgrens värld”. 

Annons

Eftersom Bianca lätt skulle ha råd att köpa en ny Ferrari får duon provköra en Ferrari GTC4 Lusso för fyra miljoner kronor. Bilen har en V8 med dubbelturbo på 620 hk och toppar 320 km/h. 0-100 km/h går på 3,5 sekunder. Men åkturen håller på att ta en ände med förskräckelse för Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. 
– Hur fan kan hon gå med på att provköra den här bilen , är hon sjuk i huvudet eller? säger Bianca innan hon tar plats i bilen. – Jag blir typ kåt, säger Lovisa och får medhåll av Bianca. 

Sedan är det mycket nära att olyckan är framme.
– Hon bara gasar på och hon vet inte hur man kör en Ferrari. Vi tappade greppet och höll på att krocka, hela mitt liv åkte förbi där. Såg ni hur nära vi var att krocka? säger Bianca i klippet här ovan. 

Annons
Annons

Senaste nytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *