Säljer DeLorean tidsmaskin – signerad av Doc Brown

Nu kan du köpa dig en egen tidsmaskin. I alla fall en perfekt kopia DeLorean DMC-12 från ”Tillbaka till framtiden”. Bilen är till och med signerad av Doctor Emmet Brown. 

Huvudrollsinnehavaren Michael J Fox från ”Tillbaka till Framtiden” är dessvärre lilla däran av sin Parkinson-sjukdom, så några nya filmer om tidsresorna kommer det aldrig att bli. Däremot kommer det bli snart bli en ny dokumentär om hans liv och karriär. Nu kan du dessutom köpa dig en egen tidsmaskin, en perfekt replika av bilen från filmen. 

Det handlar om en DeLorean DMC-12 från 1981 som gjorts om till en exakt kopia från filmbilen som debuterade 1985. Alla detaljer som ”flux capacitor” och knappar för att ställa in tidsresan finns på plats, liksom neonljus och en rökmaskin som kan ordna effekter när du gör din tidsresa. Bilen är till och med signerad Doc Brown själv, skådespelaren Christopher Lloyd. 

I grund och botten har bilen alla företräden som en DeLorean har, kaross i borstat rostfritt stål, måsvingedörrar och en PRV V6-motor som bilen delar med Volvo 760 GLE. Bilen säljs nu på Mecums Indy-auktion i USA och beräknas gå för närmare en miljon kronor. Då blir det billigare att se filmen ännu en gång.