Rysk lyxbilsägare fick miljon-Audi förstörd av avloppsvatten

En Audi RS Q8 värd 1,4 miljoner kronor har blivit översvämmad av stinkande avloppsvatten. Den ryske bilägaren lyckades parkera bilen vid ett avloppsrör som sprack och krossade lyxbilens fönster. 
– Avloppsröret gick sönder och krossade fönstret. Och bilen fylls på med avföring, bokstavligen, säger polis på platsen. 

Den ryske ägaren till en prestanda SUV:en Audi RS Q8 parkerade verkligen på fel plats. Filmen på Instagram visar hur ett avloppsrör sprungit läck och dessutom krossat bilens fönster. Ett smärre vattenfall med avloppsvatten och exkrementer strömmar in i bilen. 

Bilägaren hade intet ont anande parkerat sin limegröna Audi RS Q8 i ett underjordiskt parkeringsgarage. Vittnen kände lukten av den illaluktande läckan och filmade hur Audin fylls av avloppsvatten och filmade incidenten. Troligen har vattenläckan krossat glaset på bilen, men det spekuleras också på sociala medier om det kan vara sabotage. 

Rysk polis kallades till platsen och kunde konstatera att Audin förvandlats till en rullande avloppstank. Klippet har väckt stor munterhet på Instagram och setts av nästan 400 000 personer. 
– Shit happens, skriver en användare i sociala medier.
– Det gör ont att titta på, tyckte en annan som tog händelsen mer allvarligt.  

Audi RS Q8 är toppversionen av Audis Q8-modell. Bilen har en V8 med dubbelturbo på 600 hästkrafter under huven och är verkligen ingen skitbil. Interiören är mycket lyxig, men nu står denna SUV-ägare inför en mödosam sanering, om bilen överhuvudtaget går att rädda.