Kraschade sin nya Ferrari efter 3 km – och det var inget aprilskämt

Alla trodde det var ett aprilskämt – så polisen fick poängtera att det hänt på riktigt. En nybliven ägare till en Ferrari lyckades krascha sin nya sportbil på 1 april – efter bara 3 kilometers körning. 

På morgonen den 1 april hämtade den nyblivna Ferrariägaren ut sin nya Ferrari 488 GTB hos återförsäljaren. Men glädjen över den nya bilen blev kortvarig. Enligt Derbyshire Roads Policing Units Twitter hann Ferrariföraren bara köra 3,2 kilometer innan olyckan var framme. 

Det tycks ha varit en singelolycka och föraren kom undan utan personskador, men stoltheten blev nog ganska sårad. En Ferrari 488 GTB kostar över två miljoner, så det blev ganska dyra kilometrar om nu inte försäkringen täckte. Det händer ju att nyblivna bilägare åker iväg utan försäkring.

Det är inte första gången superbilar kraschas på väg från återförsäljaren. Det är mycket kraft att hantera i en bil med 670 hästkrafter för den både vana och ovana förare. 

LÄS MER: JL KUNSKAPA – UTBILDNINGAR OCH FÖRELÄSNINGAR FÖR GRUNDSKOLA/SÄRSKOLA

MEST LÄSTA

[wpp limit=5 range='last7days' order_by='views' thumbnail_width=120 thumbnail_height=120 stats_date=1 stats_date_format='j F Y, H:i' post_html='
  • {thumb}

    {text_title}


    {date}
  • ']

    Senaste nytt

    Tester