19-åringen kör Koenigsegg för 36 miljoner som vardagsbil

Tänk att köra en Koenigsegg Regera för 36 miljoner kronor som vardagsbil.  Det är precis vad 19-årige Gage Gillean gör. Dessutom har han en Ferrari LaFerrari och en Pagani Huayra.

Youtubern TheStrandman har varit i farten igen. Nu har han ånyo träffat Gage Gillean, en 19-åring som har en Koenigsegg Regera för 36 miljoner kronor som han kör varje dag. När han tröttnar på Koenigseggen kan Gillean roa sig med en Ferrari LaFerrari och en Pagani Huayra.

Han har inte själv tjänat ihop till alla bilarna. Hans pappa är fastighetskungen Tim Gillean som tjänat stora pengar på olika projekt i Texas. Men 19-årige Gage verkar få köpa vilka bilar han vill. 

Just nu är den stora favoriten den svenskbyggda Koenigsegg Regera från Ängelholm. Bilen finns bara i 80 exemplar och har en V8 med dubbelturbo på 1500 hästkrafter. 

När det är dags att åka och köpa kyckling kan Gage Gillean välja mellan Koengisegg, Pagani Huayra eller LaFerrari. Den här dagen blir det Koenigsegg som får transportera hem lunchen. 

Och det verkar inte vara något problem att köra försiktigt med bilen, trots den extrema prestandan. Skulle han vilja köra fort så toppar bilen över 400 km/h och accelererar upp till 100 km/h på 2,8 sekunder. 

Gilleans exemplar har kolfiber med en turkos lackering ovanpå. Till det matchande detaljer i äkta guld. Även interiören går i samma ton.