Zlatan visar sin nya Ferrari Purosangue med 720 hk

Nu visar Zlatan Ibrahimovic upp sin nya Ferrari-SUV med V12-motor på 720 hästkrafter. Han tog sin nya Ferrari Purosangue in till Milano tillsammans med sambon Helena seger och shoppade hos Louis Vuitton. Det är tur att bagaget är rymligt i nya super-SUV:en.

Zlatan har äntligen fått Ferrarin som han gav sig själv i födelsedagspresent i höstas när han fyllde 42 år. Nu visar han upp sin nya mörkröda Ferrari Purosangue värd omkring sju miljoner kronor under en shoppingtur in till Milano tillsammans med sambon Helena Seger. Zlatan verkar stå på mycket god fot med personalen på Louis Vuitton som hittade en perfekt parkeringsplats på trottoaren åt Zlatans Ferrari. 

Efter en stund återvände Zlatan med ett helt gäng shoppingkassar från Louis Vuitton som han lastade in i Ferrarins rymliga bagageutrymme. Zlatan blev en av de första som fick köpa Ferrari Purosangue. Den nya SUV:en från Ferrari är en otrolig succé och det finns en flerårig väntelista med köpare. Det sägs att det går att sälja sin Ferrari Purosangue för tio miljoner i andra hand idag, vilket är tre miljoner kronor över nypriset. 

Ferrari Purosangue är Ferraris första serietillverkade fyradörrars modell, och passar perfekt för fyra personer. Den har en 6,5-liters V12-motor pågå 720 hästkrafter och gör 0-100 km/h på 3,3 sekunder. Om Zlatan händelsevis kör bilen hem till Sverige via autobahn kan han testa toppfarten på 311 km/h helt lagligt. Ferrari Purosangue har fått massor med lovord i de första testerna. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester