Volvon från ”The Grand Tour” säljs till vrakpris på Blocket

Volvon syntes med trion Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May i The Grand Tour – The Scandi Flick. Volvo 340:an fick utstå smädelser, men klarade sig bättre än Mitsubishi Lancer Evo VIII som kraschades. Nu säljs Volvon från The Grand Tour på Blocket för rena vrakpriset. 

Ett helt avsnitt av The Grand Tour med den berömda trion Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May spelades in i Norge, Sverige och Finland förra året. Specialavsntittet kallas för ”The Scandi Flick”. 

Avsnittet har blivit enormt uppmärksammat på grund av att James May kraschade med sin Mitsubishi Lancer Evo VIII i 112 km/h i en tunnel. Bilen totalförstördes och May hamnade på sjukhus, turligt nog klarade han kraschen utan skador och men. 

Bilen säljs nu på Blocket för rena vrakpriset.

I en annan sekvens kör James May istället en Volvo 340, kanske en mer passande och säker bil för ”Captain Slow”? 
– Det är den riktiga hjälten i det här äventyret, sade Jeremy Clarkson i programmet. 

Volvon fick dock utstå en del smädelser från trion, de påstår att Volvo 340 är den sämsta bil som västra Europa någonsin tillverkat. Nu finns möjligheten att köpa den tv-berömda och hånade Volvon. Bilen från The Grand Tour – A Scandi Flick säljs nu på Blocket för rena vrakpriset. För endast 10 000 kronor kan den tv-kända Volvon bli din. 

– Nu kommer en smått unik möjlighet att förvärva en bil med “internationell kändisstämpel. Bilen är varken ny eller fin men den har sin charm och karaktär, berättar ägaren på Blocket.

Då bilen har samma registreringsnummer som Volvo 340:n som dyker upp i The Grand Tour råder det ingen tvekan om äktheten. Volvoägaren har dessutom sparat ytterligare bevis.

– Som den faktiska ägaren av bilen kan jag verifiera att det är samma bil, jag har skrivit kontrakt och sparat samtal med produktionsteamet. Jag tror att det är väldigt svårt att värdera bilen rätt eftersom det är en liten marknad som skulle köpa den bara på grund att den är med i tv-showen, berättar ägaren på Reddit.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester