Video: ”Världens vackraste Audi S7 Widebody”

Om Batman körde Audi så skulle han nog välja det här exemplaret, en kolsvart S7 i uppdaterad Widebody-skrud.
Se videon på bilen som utses till ”världens vackraste och coolaste S7” av Youtube-kanalen Auditography.

Hela familjen får visserligen plats i den rymliga bilen, men frågan är om den här Audi S7 Widebody är skapad för utflykter med barn i baksätet. Den känns snarare som skapad för Batman i jakten på skurkar och när man hör ljudet från utblåsen är det en förvarning på flera kilometers håll om att något brutalt är på väg.
En 4.0 liters V8 TwinTurbo ger 613 hästkrafter och en acceleration 0-100 km/h på tre sekunder. Och ljudet! Vilket vrål när bilen drar iväg.

Bakom den ”svarta faran” står Prio Design, den berömda tuningfirman som finns både i Europa och Nordamerika och som har en förmåga att få redan coola bilar att se ännu bättre ut.
Vossen-hjul och en ”galen” luftfjädring ger bilen ännu tuffare karaktär. Och så har vi framlyktorna i gult glas. Det har fått många tittare att reagera:
 ”Det gula glaset får bilen att se ännu elakare ut. Makalös detalj på en fantastisk bil”.
”Varför har jag inte tänkt på gula lyktor? Det måste jag skaffa till min bil”.

Innertaket i bilen verkar ha klätts med massor av dimbara små lampor, samma typ av effekt som man kan få på en Rolls-Royce Wratih.

Redaktörerna bakom Youtube-kanalen Auditography har filmat många Audi-modeller genom åren, men anser att det här exemplaret måste rankas som ett av de vackraste och coolaste.

Det är oklart om Prio Design eller bilens ägare valde att peta in de största baskaggarna man sett på länge i trunken. Men högtalarna från JL Audio ger garanterat en ljudupplevelse utöver det vanliga för förare och passagerare.
Frågan är om Batman hade velat bli störd av hög musik.

Senaste nytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *