Tidsmaskinerna: Nu kan du åka tillbaka till 1980-talet

Nu har du chansen att åka tillbaka till 1980-talet en gång för alla. 
Vad sägs om tidsmaskinen från Tillbaka till framtiden och Knight Riders KITT-bil?
David Hasselhoff kommer själv hem med bilen till dig när du vunnit auktionen.

För dig som älskar 1980-talet finns det nut två gyllene chanser att köpa två av de mest ikoniska bilarna från film och tv. 

Skådespelaren David Hasselhoff säljer sin egen Knight Rider-bil Kitt på LiveAuctioners. Det handlar om en Pointiac Trans Am från 1982 som byggdes speciellt för David Hasselhoff att använda privat. För 40 år sedan var KITT science fiction, men i dag kan alla bilar både prata och köra själv.

Bilen som säljs sägs vara en fullt fungerande KITT-bil med alla tänkbara finesser. Som om det inte vore nog kommer David Hasselhoff själv att leverera bilen till dig, förutsatt att köpesumman överstiger reservationspriset med 25 procent. På samma auktion säljs en mängd prylar från Hasselhoffs egen samling, kanske behöver han stärka upp hushållskassan så här i januari. 

För dig som verkligen vill åka tillbaka till 1980-talet finns också chansen att slå till på en tidsmaskin från Tillbaka till framtiden. Det handlar om en DeLorean DMC-12 från 1981 som modifierats på samma sätt som i filmen. 

Bilen har bara gått dryga 3000 mil och det är ingenting för Volvosexan som sitter i aktern på bilen. Karossen är dessutom i rostfritt stål och kommer aldrig att rosta. 

Bilen sägs vara i utmärkt skick och även fluxkapacitatorn ska fungera felfritt, stereon spelar soundtracket från Tillbaka till framtiden. 

Köp din tillbaka till framtiden online

Senaste nytt