Tesla öppnar i Örebro – först i Europa med ”Remote Test Drive”

Nu öppnar Tesla i Örebro. Staden blir först i Europa med ”Remote Test Drive” som bokas helt via mobilen. Hubben har designats av Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen. Dessutom får Örebro ett stort Tesla Center och en ny Supercharger.

I takt med att allt fler Teslabilar rullar i Sverige öppnas nu fler Tesla-anläggningar för att ta hand om bilägare, köpare och presumtiva köpare. Nu öppnar Tesla i Örebro och samtidigt invigs Sveriges 70:e Supercharger-station i Örebro som ligger på Boglundsgatan 2 invid E20/E18.

Under våren öppnar ett stort Tesla Center med showroom, serviceanläggning och leveranscenter i Örebro. Närkingarna blir först i Europa med Teslas ”Remote Test Drive”, en helt säljarfri bokning av provkörning. Den som vill provköra kan boka allt på distans via Teslas mobilapp. Ingen mindre än Teslas chefsdesigner Franz von Holzhausen har designat den nya provkörningshubben. 

Hubben står på Säljarevägen 1 vid Mariebergs Galleria i Örebro och invigs idag. När kunden bokar provkörning guidas hen av ett virtuellt team under körningen. 

Grattis Örebro, nu finns en ny Supercharger hos er.
Om Teslas designchef Franz von Holzhausen någonsin besökt Örebro vet vi inte, men han har med säkerhet ritat Örebros nya provkörningshubb.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester