Tesla Cybertruck säljs för jättesumma på auktion

Leveranserna av Tesla Cybertruck närmar sig. Men nu finns det ett sätt att bli allra först. En av de första exemplaren av Cybertruck säljs på auktion nästa auktion. Enbart inträdesbiljetten går loss på 20 000 kronor. 

Hajpen är stor inför de första leveranserna av Tesla Cybertruck. Över två miljoner människor har förhandsbokat ett exemplar. Ännu är inte något datum satt för Teslas traditionella leveransfest. Men nu finns en möjlighet att smita två miljoner som köar.

Petersen Automotive Museum har en välgörenhetsgala lördag den 7:e oktober 2023 där en av de allra första Cybertruckarna säljs på auktion och där den som vinner auktionen kan åka hem med bilen efter middagen. Räkna med att bilen blir rejält dyr. Inträdet kostar 20 000 kronor och en plats vid ett bord går loss på 200 000 kronor. Jay Leno är värd för hela evenemanget. 

I inbjudan till galan garanterar bilmuseet att det är en av de först byggda Cybertruck med ett lågt chassinummer som säljs. Om det rent av är den allra första är obekräftat. Med tanke på vad biljetterna till galan kostar spekuleras det i att Cybertrucken ska gå på uppemot tre miljoner kronor.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester