Specialversionen av nya BMW M5 – till och med tanklocket är i kolfiber

Hur snygg får en BMW M5 bli innan det blir kriminellt?
Nya faceliftade M5 med M Performance kommer farligt nära gränsen. 
Den har extra allt och kolfiber på de mest oväntade ställen. 

Nyligen presenterade BMW den nya faceliftade 5-serien. Strax senare kom även M5:an med uppgraderingarna. Och nu visar BMW M upp en M5:a med alla tillgängliga options från M Performance. 

Det mesta på bilen är i kolfiber, till exempel paddlarna, tanklocket och alla tänkbara spoilers. Bilen blir inte snabbare, men betydligt snyggare och mycket dyrare. Se och njut!

Nya BMW M5 och BMW M5 Competition kommer med högvarvande 4,4-liters V8-motor med dubbelturbo som levererar 600 hästkrafter i M5 och 625 hästkrafter i M5 Competition, med ett vridmoment på 750 newtonmeter. BMW M5 gör sprinten 0 – 100 km/h på 3,4 sekunder och 0 – 200 km/h på 11,1 sekunder (BMW M5 Competition: 3,3 respektive 10,8 sekunder).

För BMW M5 Competition finns ett Track-läge, speciellt framtaget för körning på bana. I detta läge dämpas ljudsystemet och den centrala bildskärmen stängs av för att föraren ska kunna fokusera på vägen. BMW M5 Competition har även utrustats med nya stötdämpare, hämtade från BMW M8 Gran Coupé, och ett omgjort chassi som ger ännu bättre hantering och förarkomfort, även vid körning som tänjer på gränserna.

Köp din M5 online

Senaste nytt