Ram visar ny elpickup – driver med ”För tidig elektrifiering”

Rams nya elektriska pickup 1500 REV hade världspremiär under Super Bowl. I en reklamfilm med parollen ”Premature Electrification” driver Ram med annonser för medel mot för tidig utlösning. Den nya bilen sägs vara ovanligt uthållig med en räckvidd på 80 mil. 

I januari visade Ram upp en konceptbil på en en elektrisk pickup, men redan nu har produktionsbilen Ram 1500 REV premiärvisats under Super Bowl-finalen. Ram sände en reklamfilm på en minut som driver med för tidig utlösning och menade att för tidig elektrifiering kan lämna dig otillfredsställd. I filmen pratas det om att symptomen är att bilen inte räcker och att laddningen kan gå iväg för tidigt och att man måste stanna och fortsätta hela tiden.

Nya Ram 1500 REV sägs vara lösningen på alla problemen. Bilen skiljer sig en del från konceptbilen, och är mer lik vanliga Ram 1500 utan eldrift, även om grillen och lamporna är radikalt annorlunda. Filmen med komikern Jason Jones avslöjade lite om bilens tekniska data, förutom att bilen ska ha en räckvidd på hela 80 mil och en dragkapacitet som är klassledande, vilket bör betyda mer än 4535 kg. 
LÄS MER: Attackerade Tesla med kritisk reklam under Super Bowl

https://youtu.be/6iaUoJUdTk4

Bilen går att reservera omgående, men är långt ifrån först på marknaden. Konkurrensen i segmentet med elektriska pickuper håller på att hårdna till med bilar som Tesla Cybertruck, GMC Hummer, Ford F150 Lightning och Rivian R1T som tävlar om köparnas gunst. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester