Persbrandt om nya vrålåket: ”Ett konstverk”

Nu visar skådespelaren Mikael Persbrandt upp sitt nya vrålåk. Hans nya Mercedes AMG GT R Pro har 585 hästkrafter och finns bara i 750 exemplar. 
– Ett konstverk skulle man kunna säga, säger Persbrandt. 

Mikael Persbrandt är inte bara en skådespelare i världsklass, utan även en mycket duktig racerförare. Nyligen vann han en tidstävling i sin nya Mercedes AMG GTR Pro. Det var när Gotland Ring firade 20-årsjubileum i början av september arrangerades GotlandRings 4R Challenge som är en tidstävlan för amatörförare. Mikael Persbrandt körde en Mercedes AMG GT R Pro vid segern.

Tävlingen hade tolv förkvalificerade tävlande och skedde på den 7,29 km långa banan som består av en kombinerad nord- och sydslinga. Nu visar Persbrandt upp sin vinnarbil för första gången, i ett videoklipp från handlaren S Jönsson där bilen inhandlades. Det handlar om en  Mercedes AMG GT R Pro som har 585 hästkrafter och endast är gjord i 750 exemplar. 
– Jävla fet front alltså, den kommer att stå i Spanien över vintern, och så flyger vi ner och kör på Ascari, Barcelona och trevliga banor, säger en påtagligt nöjd Persbrandt. 

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester