Öppnar exklusivt showroom: ”Fler svenskar vill köpa lyxbilar”

Fler svenskar vill köpa lyxbilar, trots coronapandemin.
Därför öppnar Aston Martin och Semler ett nytt lyx-showroom i Stockholm
.
– Jag är mycket glad över det nya avtalet med vår nya återförsäljare i Sverige, säger Aston Martins vd Tobias Moers.

Nu offentliggör Aston Martin en ny satsning ihop med danska biljätten Semler. I Danmark står Semler får var fjärde ny bil som säljs i landet.

Tillsammans öppnar Aston Martin och Semler Premium ett nytt showroom i Stockholm nästa år. Till en början finns verksamheten på Convendum i Stockholm, sedan öppnas en egen anläggning till sommaren. Enligt Semler har intresset för att köpa lyxbilar ökat i svenska storstäder. Semler säljer redan Lamborghini i Malmö.

– Vi har märkt ett ökat intresse för Aston Martin och en ökad efterfrågan på lyxbilar i allmänhet i Sverige. Den här trenden är koncentrerad till större städer och det är därför vi vill introducera Aston Martin i Stockholm, men vi kommer att nå ut och täcka hela den svenska marknaden genom olika event och vår service vad gäller utbud och leverans, säger Johan Mårtensson, Country Manager för Semler Premium Sweden.

Även Aston Martins nye vd Tobias Moers har höga förväntningar på den svenska marknaden.

– Jag är mycket glad över att ha skrivit under det nya avtalet med vår nya Aston Martin-återförsäljare i Sverige. Det här är en väldigt spännande tid för Aston Martin med nya produktlanseringar framför oss, ett förstärkt tekniskt samarbete med Mercedes-Benz och att Aston Martin återvänder till Formel 1 under 2021.

Köp din Aston Martin online

Senaste nytt