Nya lyxhusbilen slukar en Mercedes-AMG GT – se bilderna här

Här är nya husbilsmodellen som sväljer en Mercedes-AMG GT i bakändan. 
Årsmodell 2021 av Vario Perfect 1200 Platinum kommer tre utfällbara vardagsrumssektioner och kostar från åtta miljoner. 
Köparna kan välja mellan chassi från Merecedes, MAN eller Volvo. 

Under Svemestern 2020 har försäljningne av begagnade husbilar slagit rekord i Sverige. Många har säkert fått blodat tand och inför nästa år kan det vara läge att byta upp sig. 

Då kan Vario Mobils nya modell av Vario Perfect 1200 Platinum passa perfekt. 

Husbilen kommer med ett bakre garage som utan problem sväljer en Porsche 911 eller Mercedes AMG-GT när du ska åka på semestern. Perfekt för utflykterna från campingplatsen nästa sommar. 

Vario bygger vanligtvis husbilen på ett Mercedes Actros 2453-chassi. Det innebär en 10,7-liters sexcylindrig turbodiesel på 422 hk. Som tillval frinns en 12,8-literesmotor på 523 hk. Det går även att specialbeställa den på chassi från MAN eller Volvo.

Men det är långt ifrån bara garaget som gör husbilen till något extraordinärt. Perfect 1200 Platinum kommer med upp till tre utskjutbara sektioner. Invändigt är det riktigt gott om plats och två personer kan utan problem gå bredvid varandra. I utrustningen ingår bland annat tvättmaskin och torktumlare, luftkonditionering och underhållningssystem. 

Prislappen är en smula häftig om du byter upp dig från en bättre begagnad liten husbil. Vario Perfect 12000 Platinum börjar på cirka åtta miljoner kr. Ovanpå det tillkommer sportbilen därbak. 

Köp din Vario perfect online

Senaste nytt