Ny okänd bilfilm släpps efter Ken Blocks död

I januari avled Ken Block i en snöskoterolycka. Alla trodde han spelat sin sista film. Men snart släpps en ny film postumt där han trickkör sin elektriska Audi Quattro med nästan 700 hästkrafter. 

Ken Block spelade in en sista Gymkhana-film före sin tragiska död i januari i år. Filmen har hittills varit helt okänd, men nu har en trailer släppts i samarbete med Audi. Precis som i den första delen från Las Vegas kör Block sin Audi S1 Hoonitron i Mexico City. Den nya filmen som kommer i december verkar vara lika full av sladdar, driftar och däckrök som de tidigare Block-filmerna. 

Filmen heter Electrikhana Two och och precis som i den första delen kör Ken Block en elektrisk Audi med nästan 700 hästkrafter. Den nya filmen ska vara inspelad i slutet av förra året, kort före stjärnans bortgång. Trailern börjar med att Ken Block tar plats i bilen vid Plaza de Toros.

Arvet efter Ken Block lever i högsta grad vidare inom motorsporten. Dottern Lia Block har tävlat i årets Pikes Peak Hill Climb i en Porsche och tävlat i ARA:s rallyserie. Hustrun Lucy Block har också kört rally med en Ford Flesta i ARA.

MEST LÄSTA

Senaste nytt

Tester