Svenska husbilen lyxigast i världen – kliv in i Scanian för 7,5 miljoner kr

Husbilarnas Rolls-Royce kommer från Sverige. 
Häng med in i Scania NL Exclusive Line Motorhome S650 – en lyxig dröm för 7,5 miljoner kronor som gör dig till campingens kung.  
– Jag har själv inte sett någon finare husbil, säger Niklas Lundbäck som står bakom husbilarna. 

Här är den lyxiga busbilsdrömmen som räddar semestern hemma i Sverige och gör dig till kung på campingen under coronaåret. Scania NL Exclusive Line Motorhome S650 saknar inga bekvämligheter och har en boyta som är större än hos många sommarstugor. Vad sägs om inbyggd platt-tv i sovrummet, högklassiga vitvaror från Miele, bilsgarage och inbyggda solceller på taket? Som kronan på verket finns en inbyggd gasolgrill som kan fällas ut. 

[Best_Wordpress_Gallery id=”70″ gal_title=”Scania NL Exclusive”]

De otroliga husbilsbyggena görs på svenska Scaniachassin, hittills finns det 11 i världen. Den här modellen har Scanias nya V8-motor på 650 hästkrafter och tre hjulaxlar för högsta komfort. Bilarna är handbyggda och skräddarsydda för högsta kvalitet. Designen görs av Niklas Lundbäck på NL Motorhome utanför Eskilstuna. Chassina tillverkas hos Scania i Södertälje och ombyggnaden görs i Ungern. 

Se klippet från när Husvagn & Husbil tittade in i Scania NL Exclusive.

Husbilarna är 12 meter långa, 2,5 meter breda och har utfällbara sektioner som gör boytan större när du parkerat. 

– Vi ritar och designar dem på beställning. Varje bil är unik, bland annat har vi byggt en Scania med uppfällbar terass på taket med ett staket som fälls ut elektriskt. Jag ska själv ge mig ut på semester i en av bilarna nu, berättar grundaren Niklas Lundbäck för CarUp. 

För den som vill rädda sin hemester i Sverige så finns en ultralyxig bil kvar fortfarande för den nätta summan av 7,5 miljoner kronor inklusive moms. Niklas Lundbäck har åkt runt på många husbilsmässor, men inte sett någon finare än NL Exclusive Line. Så med stor sannolikhet är det världens lyxigaste husbil. Till och med de största husbilarna i USA hamnar i skuggan. 

– Jag har åkt runt på massor av mässor för att få inspiration, visst pratar jag i egen sak, men jag har inte sett någon finare. 

Fakta Scania NL Exclusive Line Motorhome S650

Motor: V8 på 16 liter med 650 hästkrafter och 3300 Nm i vridmoment.
Utrustning: Det mesta, bland annat vattenkylt elverk, dubbla platt-TV, inbyggd utegrill, bilgarage.
Pris: 7,5 miljoner kr inkl moms.  

Få bilnyheter och unika erbjudanden

Köp din Scania NL Exclusive Line Motorhome S650 online

Senaste nytt